tiistai 16. kesäkuuta 2009

Tyttövauvalle

Korttirintamalla on ollut hiljaista, kun suuri osa vapaa-ajasta menee tällä hetkellä remontin parissa. Nyt ollaan onneksi päästy hiomisen ja pakkeloinnin jälkeen mukavampaan vaiheeseen eli maalaukseen. Eilen kuitenkin tein nopsaan tällaisen vauvakortin.

Paperit on Basic Grayn ja kerrankin löysin sopivat paperit silppulaatikosta! Leimakuva on tuttu Forever Friendsin. Tätä leimakuvaa olen viimeaikoina käyttänyt paljon ja olen tähän ostokseeni todella tyytyväinen! Teksti on tulostettu ja tulostuksen jälkeen tausta on koristeltu vaaleanpunaisella musteella.

maanantai 8. kesäkuuta 2009

Hääparille

Hääkorttejakin pitäisi muutama tehdä ja tässä tulee ensimmäinen:

Valkoinen paperi on ostettua eli valmiiksi kohokuvioitua. Leima on Elzybellsin ja olen saanut sen vaihdossa. Ajattelin tilata itsellenikin muutaman Elzybellsin leiman, ainakin nalleja, jotka ovat tosi suloisia :) Leimat on jo valmiiksi suhteellisen edullisia ja nyt kesäkuun ajan kaupassa on synttärijuhlat ja kaikista leimoista saa 10 % alennuksen.

perjantai 5. kesäkuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #60


Osallistuin Jehkotar CardChallengen luonnoskilpailuun muutamalla luonnoksella. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin muutama palkinto ja minä olin yksi voittajista :) Sen vuoksi ensimmäinen luonnokseni julkaistiin tänään ja se on tämännäköinen:
Tein myös kortin luonnoksen mukaan:

Sekä tyttö- että kukkaleima ovat Greeting Farmin. Tytön olen leimannut erilliselle paperille, värittänyt akvarellipuuväreillä ja leikannut irti. Hatun tein kahteen kertaan, että saisin sen koholle. Taivuttelin kuvaa vielä niin, että keskikohta on reunoja ylempänä ja laitoin siihen kohtaan taakse enemmän 3D-paloja. Kukat leimasin suoraan taustapaperille, ja kohotin sydämet leimaamalla ne vielä toistamiseen. Värittämisen jälkeen lisäsin niiden pintaan vielä kimalletta. Taustapaperit ovat Basic Grayn ja tekstileimasin on Finnstamperilta.

torstai 4. kesäkuuta 2009

Myytävänä

EDIT: leimasimet myyty.

Myyn nämä kaksi Magnolian UM-leimasinta (eli pelkkä kumiosa). Molemmat ovat täysin käyttämättömiä. Hinta 5 € / kpl (sis. postikulut). Ota yhteyttä sähköpostilla: tekemisenilo @ gmail.com (poista välit).

Poikavauvalle

Tämä leima on siitä mukava, että se sopii värityksestä riippuen sekä pojalle että tytölle. Tällä kertaa tein siitä poikavauvakortin. Olen koristellut tummansinisen paperin reunan Fiskarsin reunaleikkurilla ja kohokuvioinut vauvan taustalla olevan kuvion Cuttlebugilla. Tekstin olen tulostanut ja reunustanut ääriviivatarralla.

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Vielä yksi YO-kortti

Tässä tämän kevään viimeinen ylioppilaskortti. Siinä on sama leimakuva kuin edellisessä. Paperit ovat Basic Grayn ja yksivärisen olen kohokuvioinut Cuttlebugilla. Tässäkin väritys on keväisen vihertävä, mutta mukana on myös vaaleanpunaista.

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Ylioppilaskortti

Tässä viime viikolla tekemäni ylioppilaskortti. Leimakuva on saatu vaihdossa ja se on PysselPassionin tuotantoa. Värit eivät ole kovin tyttömäiset, mutta ne ovat raikkaan keväiset.

Yksityiskohtana pirteä keltainen kukka: