lauantai 22. elokuuta 2009

Keltainen kukkameri

Minulta tilattiin onnittelukortti ja tein muutamia vaihtoehtoja, joista valita. Kanteen haluttiin saajan nimi (jonka siis olen tässä peittänyt) sekä päivämäärä. Ne tein tulostamalla ja kiinnitin paperin niin, että se on helppo irrottaa ja vaihtaa toiseen tarpeen mukaan. Korttipohja on sininen ja alunperin oli tarkoituksena laittaa tähän turkoosit kukat, mutta jotenkin nämä keltaiset sopivat paremmin värimaailmaan, joten valitsinkin sitten ne. Pitsireunan olen leikannut Fiskarsin leikkurilla ja koristeena on kukkien lisäksi paperinarua ja puisia nappeja.


Tässä vielä lähikuva noista ihanista keltaisista kukista!

maanantai 17. elokuuta 2009

Lisää hääkortteja


Tässä Greeting Farmin ihanalla leimalla tehdyt kaksi tunnelmaltaan erilaista hääkorttia. Tämä ensimmäinen on lämpimän sävyinen ja siinä on pitsiä, paperinauhaa ja helmiä. Leimakuvankin väritin rusehtavilla sävyillä. Värityksessä käytin Derwent watercolour -akvarellipuuvärejä.

Tässä toisessa olen käyttänyt samaa leimakuvaa, mutta kortin värit ovat paljon dramaattisemmat :) Kortti on jo mennyt saajilleen, mutta näin jälkikäteen ajatellen kukat ja satiininauhakin olisivat voineet olla eri väriset.

lauantai 15. elokuuta 2009

Hääkortti


Hääkorttejakin on tässä kesän aikana tullut muutama tehtyä. Tässä niistä yksi, joka on yksinkertainen ja värimaailmaltaan moderni: valkoista ja hopeaa. Koristeena oleva pitsi kuitenkin pehmentää kortin tunnelmaa. Leimakuva on leimakuvavaihdosta saatu Stamping Bellan hääpari.

perjantai 14. elokuuta 2009

Onnittelukortti pojalle

Tässä Elzybellssin nalleleimasimella tehty pojalle sopiva syntymäpäiväkortti. Kanteen en välttämättä ole kovin tyytyväinen, jotenkin se jäi vähän vaisuksi... Mutta sisäosan nalle on kyllä hauska ja sen värityskin onnistui mieleni mukaan.


Tässä kortti sisäpuolelta:

torstai 13. elokuuta 2009

Pienelle tytölle kastepäivänä

Tehdessäni edellisen postauksen korttia, askartelin samalla toisenkin tyttövauvalle sopivan kortin.

Sydänreunuksiin olen käyttänyt Fiskarsin leikkuria. Olen leikkureihin kyllä tosi tyytyväinen, kannattava ostos! Koristeena on pitsiä, Priman kukkia ja kukkien keskustoissa ja metallilangassa valkoisia helmiä. Tässäkin teksti on tulostettu, tällä kertaa vain suoraan taustapaperille.

tiistai 11. elokuuta 2009

Kastekortti

Tein tilauksesta tyttövauvan kastekortiksi tällaisen hempeän vaaleanpunaisen kortin.

Leimakuva on paljon käyttämäni Forever Friendsin nalle. Piparireunat on leikattu Cuttlebugilla ja sydänreunus Fiskarsin leikkurilla. Teksti on tulostettu paperille ja taustaa on värjätty vähän ruskealla musteella. Priman vaaleanpunaisen kukan alla on paperinarusta itse tekemäni kukka. Helmen olen kiinnittänyt kuumaliimalla.