sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kuulumisia ja ostoksia


En ole kuluneen puolen vuoden aikana juurikaan askarrellut, sillä olemme muuttaneet tilapäisesti vuokralle eikä minulla ole tällä hetkellä ollenkaan työpöytää. Askartelua varten on siis aina valloitettava keittiön pöytä, joka sekin on hyvin pieni. Kun lisätään vielä se, että tarvittavat tavarat täytyy kantaa esiin toisesta huoneesta, on kaikenlaisesta puuhailusta tullut melkoinen projekti... Kesällä muutamme isompaan asuntoon, niin jospa askarteluinto taas lisääntyisi oman huoneen myötä :)

Olimme kuluneen viikon lomailemassa New Yorkissa ja ostin sieltä vähän inspiraation lähteitä:


Nyt kyllä sormet syyhyäisi päästä näitä kokeilemaan, niin jospa tässä jotain saisi aikaan. Manhattanilta löysin kaksi scrapbooking-aiheista liikettä, joista löytyi hyvin myös korttitarvikkeita. Lisäksi eteen sattui pari paperi- ja kartonkitavaraa myyvää kauppaa, mutta korttipohjia yms. en viitsinyt sieltä alkaa kuljettamaan. Manhattanin ulkopuolella olisi sitten ollut varmasti monipuolisempiakin kauppoja, mutta sinne emme kuitenkaan lähteneet.


Monipuolisempi liikkeistä oli Michaels. Siellä oli juuri jonkinlainen alennusmyynti ja ostin mm. tuon Martha Stewartin sydänboordileikkurin noin 8,5 eurolla. Eikä Distress Inkin leimatyynykään maksanut kuin vähän yli kaksi euroa. Sävyjä oli vain muutamaa ja löysin sieltä mieleisiäni vain tuon "tea dyen". Riippuvia koristeita löysin myös edullisesti, niitä on mielestäni vaikea löytää Suomesta.

1 piristävää kommenttia:

Suvenkorento kirjoitti...

Oletpa löytänyt kaikkea ihanaa! Koristeita on ainakin monipuolisesti. Tsemppiä ja toivottavasti kesällä innostut taas askartelusta :)