lauantai 17. tammikuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #40

Niin kuin joku jo varoittelikin, koukkuunhan tähän jää :) Eli nyt olen jo toista kertaa mukana Jehkotar CardChallengessa. Muutamana tulevana viikkona en kylläkään ehkä pääse osallistumaan, koska opiskelut ovat taas alkaneet ja niidenkin parissa on pakko viettää aikaa. Ja sitten se kahden paikan ongelma: eli askartelutarvikkeet eivät kulje mukanani opiskelupaikkakunnalle. Ehkä hyvä näin, koska jos kulkisivat, niin silloin opiskelusta tuskin tulisi mitään :) Mutta asiaan... Tämänkertainen haaste oli Hannen tekemä ja seuraavanlainen:


Olen täydentänyt varastojani vauvakorttien osalta ja niinpä tähänkin haasteeseen osallistuvat kortit sopivat vauvakorteiksi, mutta kyllä myös ihan tavallisiksi onnittelukorteiksi. Tein haasteeseen kaksi samantyyppistä korttia. Ensimmäinen on tässä:


Toinen on sitten hieman vähemmän mallin mukainen, mutta sinne päin kuitenkin :) Molemmissa korteissa olen käyttänyt samaa Rachelle Anne Millerin hiirileimaa. Olen käyttänyt myös juuri saamiani Cut@homesta tilaamiani kohokuviointikansioita ja tässä jälkimmäisessä myös ympyrästanssia. Kiitos mukavasta haasteesta!

6 piristävää kommenttia:

Carkki kirjoitti...

Nämä molemmat ovat ihanan suloisia, kauniit rauhalliset värit !

TARJA kirjoitti...

Molemmat ovat todella suloisia kortteja.Värit ovat kauniit ja niin rauhalliset. Tykkään.

Tuula kirjoitti...

Ihanat! Tuo pitsi on jotenkin suloista tuossa kortissa, tuo hempeyttä :)

tiina38 kirjoitti...

Suloisia kortteja molemmat!

Tiina

Maaret kirjoitti...

Söpöjä kortteja; Ylin on mun ehdoton suosikki, koska siinä on pitsiä, kiekuroita ja aivan mielettömän ihanat kukkaset:)

Paula kirjoitti...

Suloisia kortteja molemmat.