maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tukholmassa

Valmistuminen alkaa häämöttää ja kaikki opiskeluhommat on tehtynä, ellei nyt sitten tule vielä jotain yllätyksiä. Toivottavasti ei kuitenkaan... Pidettiin vähän vapaata pääsiäisen aikoihin ja käytiin minilomalla Tukholmassa. Matkat taitettiin Silja Linella Helsingistä ja Tukholmassa oltiin yksi yö Rica Hotel Stockholmissa ihan keskustassa. Hotellia voin kyllä suositella kaikille.

Askarteluostoksiakin tuli tehtyä jonkin verran. Käytiin Papprikassa, jonne oli ihan helppo mennä metrolla. Sieltä tein tällaisia ostoksia:

Ihania papereita, mm. Basic Grayn Nook & Pantry -sarjasta, Martha Stewartin Monarch butterfly -lävistäjä (upea!), muutamia kukkia ja pitsileimasimet.


Tässä vielä lävistäjä ja sillä tehty perhonen, jonka olen päällystänyt Glossy Accentsilla.


Ja vielä ihania kukkia...


Kävin myös Skapa Hobbyssa, mutta sieltä en löytänyt kovin paljon ostettavaa. Jotain kuitenkin:
Alla olevat värilliset paperit on sellaisia kimallepintaisia papereita. Ihania, mutta sotkuisia, joka paikka on nimittäin kiilteessä, kun niitä johonkin käyttää :) Korttipakkaukset oli aika edullisia, niin ostin niitä muutaman. Laatu on hyvä ja mukana tulee vielä kirjekuoretkin.

1 piristävää kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kiva kuulla, että opiskelusi ovat hyvällä mallilla. Varmasti mukava ja rento fiilis, kun valmistuminen edessä, onnittelut!
Ihania ostoksia ja kivasti olet jo perhosta tuunaillutkin:)