maanantai 21. joulukuuta 2009

Joulukortteja


En ole yhtä lukuun ottamatta esitellyt vielä ollenkaan tämän vuoden joulukortteja. Tässä on yksi malli, johon sain idean Miijjalta, kiitos! Tein aika monta korttia samalla kaavalla vaihdellen aina vain pohjan, rusetin ja koristeiden värejä. Aurinko paistoi ihanasti, kun otin näitä kuvia ja toi hyvin esiin kohokuvion.
3 piristävää kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Waude! Kauniita ja tyylikkäitä kortteja! =)

Helinä Keiju kirjoitti...

Moi Johanna,

etsin ideoita tämän vuoden kortteihin ja päädyin sivuillesi. Kyseiset joulukuusikortit veivät sydämeni mennessään. :) Yritin etsiä kuusimuottia kaupoista, mutta en löytänyt. Osaatko sanoa mistä voisin kyseistä tai vastaavanlaisia "muotteja" etsiskellä? Olen vasta-alkaja askartelun parissa, joten olisin todella kiitollinen vinkeistäsi.

Johanna kirjoitti...

Hei Helinä Keiju!

Tuo "muotti" on kohokuviointilevy Cuttlebugiin. Cuttlebug on laite, jolla voi esimerkiksi kohokuvioida ja leikata erilaisia kuvioita levyjen ja muottien avulla. Lisätietoa Cuttlebugista löydät laittamalla sen Googleen hakusanaksi. Tuo kuusi-kohokuviointilevy on jo ainakin muutaman vuoden vanha, joten en osaa varmaksi sanoa, onko sitä enää myytävänä.