lauantai 12. joulukuuta 2009

Olen minä kaikkea tehnyt... :)


Olen askarrellut välillä hyvinkin ahkerasti, mutta olen tehnyt asioita, joita aion antaa joululahjaksi. Ja tiedän, että osa lahjojen saajista käy täällä blogissani, niin en voi esitellä tuotoksiani kuin vasta joulun jälkeen :)

Tässä on kuitenkin muutama kortti, jotka tein tilausta varten. Korttia
toivottiin nimenomaan tällä tekstillä ja tein muutaman eri tyylisen valittavaksi.

Tämä ensimmäinen on tällainen romanttistunnelmainen. Olen käyttänyt siinä BG:n papereita, satiininauhaa, Priman kukkia, helmenpuolikkaita ja Fiskarsin leikkuria. Tekstin olen kaikkiin kortteihin tulostanut ja vähän musteella pehmentänyt paperin reunoja.Näissä kahdessa seuraavassa olen käyttänyt My Minds Eyen papereita, joihin olen kyllä aivan ihastunut. Varsinkin tuo sydänköynnöstä muistuttava paperi on aivan ihanaa :) Tässä ylemmässä kortissa on lisäksi Core'dinations - Gemstones paperia, joka on pinnaltaan kiiltävää, mutta hiomalla saa esiin samanvärisen tai hieman tummemman mattapinnan.


Tämä alin kortti onkin sitten hyvin yksinkertainen. Koristeena Priman kukkia, joiden keskustoina on paperiruusut.3 piristävää kommenttia:

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Upeita kokonaisuuksia! Tosi kauniita kortteja ihanilla yksityiskohdilla! Tuo sydänkyönnös paperi on myös mun lempparia! =)

Sande kirjoitti...

Ihania kortteja, mutta tuo ylin ensimmäinen on TODELLA MAHTAVA!!!!! Huikaisevan kaunis!!

Carola kirjoitti...

Wow! Tosi upeita kortteja, suosikkinin tuo ensimmäinen :)